Пар побарал помош на интернет да им го отстранат човекот без маица од нивната фотографија во фотошоп - веднаш зажалиле за ова

Парот побарал од сите интернет корисници кои се разбираат во Фотошоп да им го отстранат човекот без маица во позадина од фотографијата која е направена веднаш откако тој ја побарал за жена па сакале да ја зачуваат како убав спомен - но резултатите се апсолутно фантастични. Ако успеете да не преснете од смеење гледајќи ја галеријата, браво.